MADS ENEQVIST

Fotograf med base i København, Danmark - er vild med skæve historier, kreative opgaver og din idé.

At være kreativ og at skabe noget har ubevidst altid været en del af mit liv og min opvækst. Jeg har siden, jeg var lille knægt, haft et kamera.
Jeg kan huske, hvor meget jeg plagede mine forældre om at få et Nikon spejlreflekskamera, så jeg kunne ligne en rigtig fotograf.
Jeg var vel 10-11 år dengang.

På det fine portræt som Anders Hviid skød i efteråret 2018 står jeg med min fars arv, et super fint Hasselblad, endda nummeret 548 ud af 800

Jeg har mange års erfaring som professionel fotograf og har naturligvis fotograferet mange og meget. Portrætter med udtryk, editorielt, stor dansk og udenlandsk industri samt alt det som man ikke kan sætte i kasser.

Siden starten af 10’erne hvor det blev almindeligt at spejlreflekskamera kunne lave fantastisk video har det været en naturlig udvikling af koncept, instruktion samt filme og klippe film.

Kunder: Kræftens Bekæmpelse, Royal Copenhagen, Mandesager.dk, Tuborgfondet, Gastro, Forlaget Benjamin, A.Sømod A/S, Mikkel Mac,
J-Jensen, Hofor, vipp, Gigtforeningen, Euroman.dk

Brancher:
DroneReklame, Rapportage, Motorsport, Livsstil,
Kommerciel kommunikation

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google