Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/eneqvist/public_html/madseneqvist.com/wp-content/plugins/oshine-modules/includes/functions/helpers.php on line 462

MADS ENEQVIST

Fotograf med base i København, Danmark - er vild med skæve historier, kreative opgaver og din idé.

At være kreativ og at skabe noget har ubevidst altid været en del af mit liv og min opvækst. Jeg har siden, jeg var lille knægt, haft et kamera.
Jeg kan huske, hvor meget jeg plagede mine forældre om at få et Nikon spejlreflekskamera, så jeg kunne ligne en rigtig fotograf. Jeg var vel 10-11 år dengang. På det fine portræt som Anders Hviid skød i efteråret 2018 står jeg med min fars arv, et super fint Hasselblad, endda nummeret 548 ud af 800
Jeg har mange års erfaring som professionel fotograf og har naturligvis fotograferet mange og meget. Portrætter med udtryk, editorielt, stor dansk og udenlandsk industri samt alt det som man ikke kan sætte i kasser.
Siden starten af 10’erne hvor det blev almindeligt at spejlreflekskamera kunne lave fantastisk video har det været en naturlig udvikling af instruere, filme og klippe video. 

Kunder: Kræftens Bekæmpelse, Royal Copenhagen, Mandesager.dk, Tuborgfondet, Gastro, Forlaget Benjamin, A.Sømod A/S, Mikkel Mac,
J-Jensen, Hofor, vipp, Gigtforeningen

Brancher:
Gastronomi, Rapportage, Motorsport, Livsstil, Industri, Kommerciel kommunikation

ET PAR STYKKER FRA INSTAGRAM

Gallery Notice : Images have either not been selected or couldn't be found